Image

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.electroservice2002.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întreaga întelegere (contractul) dintre parti.

SC Electro-Service2002 SRL, în calitate de detinator al website-ului www.electroservice2002.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile din domeniul electroservice2002.ro si pentru care SC Electro-Service2002 SRL are calitatea de utilizator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum si website-ul www.electroservice2002.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri în cele ce urmeaza.

În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

SC Electro-Service2002 SRL este utilizatorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute utilizatorilor, conform legislatiei poloneze si internationale. În lipsa altor precizari, toate materialele, incluzând imagini, ilustratii, design-uri, iconite, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea SC Electro-Service2002 SRL sau sunt licentiate de SC Electro-Service2002 SRL pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

SC Electro-Service2002 SRL va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea SC Electro-Service2002 SRL. Aceasta licenta nu include:

revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor

SC Electro-Service2002 SRL va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cât acest link nu descrie SC Electro-Service2002 SRL sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a marcii SC Electro-Service2002 SRL fara acordul prealabil scris al SC Electro-Service2002 SRL.

Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al SC Electro-Service2002 SRL.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre SC Electro-Service2002 SRL pe o baza “asa cum este” si “atât cât este disponibil”. SC Electro-Service2002 SRL nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la SC Electro-Service2002 SRL sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC Electro-Service2002 SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SC Electro-Service2002 SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC Electro-Service2002 SRL nu acorda niciun fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie într-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea SC Electro-Service2002 SRL, veti accesa sectiunea de contact unde veti completa formularul prezentat. SC Electro-Service2002 SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat SC Electro-Service2002 SRL pentru a bloca accesul la cont si a va genera cât mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cât consinutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale SC Electro-Service2002 SRL sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri de masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SC Electro-Service2002 SRL îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati SC Electro-Service2002 SRL si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, în toata lumea. Acordati dreptul SC Electro-Service2002 SRL si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis în conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra în contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral SC Electro-Service2002 SRL sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

SC Electro-Service2002 SRL nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. SC Electro-Service2002 SRL poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

SC Electro-Service2002 SRL respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa încalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati SC Electro-Service2002 SRL o notificare care sa cuprinda: semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate;

descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost încalcate;
indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost încalcate;
adresa, numarul de telefon si adresa e-mail a dumneavoastra;
declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea în disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati în numele sau.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romanesti. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la adresa de corespondenta a SC Electro-Service2002 SRL.

Informare

Nu raspundem de Echipamentele neridicate de la sediul nostru mai mult de 3 luni.

Contact

SC Electro-Service2002 SRL
Punct de lucru: Splaiul Unirii nr. 450 (incinta Autovit, Spatiul Comercial SC8) Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0722 319 930
              0724 219 197
Email: office@electroservice2002.ro
Sediul Social: Str. Murgeni, nr.8, Sector 3, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/7081/2002
Cod unic de Inregistrare: RO 14793461