REPARATII CALCULATOARE AUTOTURISME

Societatea noastra va asigura repararea si depanarea calculatorului central al autoturismului dumneavoastra responsabil de: controlul injectiei, asistarea sistemului de franare - ABS, prelucrare date senzori functionare motor.

Garantia pentru interventiile efectuate de societatea noastra este de 12 luni.

Pentru modelele uzuale, socieatea noastra detine pe stoc toate componentele necesare interventiilor. In cazul in care nu avem pe stoc componentele necesare reparatiei calculatorului masinii dumneavoastra, acestea vor fi aduse pe comanda intr-un termen de maxim 15 zile, dupa achitarea unui avans de minim 30% din valoarea componentelor necesare.

Fie ca va folositi masina, ca facand parte integranta din munca dumneavoastra sau pentru a merge la casino in timpul zilei, ori poate ca sa va ridicati cumparaturile in weekend, noi stim cat de importanta este aceasta pentru dumneavoastra. Noi va putem ajuta sa va rezolvati problemele aparute la calculatoarele masinii dumneavoastra (Injectie, Abs, Esp, Confort ).

Pentru reparatii uzuale, termenul de executare a reparatiei este de 48 ore.

Politica societatii este de a repara calculatoare demontate de pe masina. In situatii speciale, putem asigura si demontarea/montarea acestora in urma unor discutii prealabile.

Contactati-ne pentru a va putea convinge.

Contacteaza-ne